Kiezen

Kiezen
Eerste paasdag plaatste ik een foto van een boom vol eieren, van welk ei wordt jij blij? Een boom vol gekleurde eieren en je mag kiezen. Allerlei vormen, maten en kleuren? Goud, geel, groen of een andere kleur? Welke kies jij en waarom? Gelukkig hebben we in Nederland keuzevrijheid en zijn er heel veel keuzes die we op een dag maken. Wat je wilt eten of drinken. Wat je wilt doen op een dag. Wordt je er blij van?

Uitdaging
Soms kan het moeilijk zijn om keuzes te maken. Vooral als je het even niet weet. Je hebt een baan, maar voelt dat je er niet helemaal goed zit. Je staat voor de keuze. Blijf je in je veilige baan? Waarin je weet wat je krijgt, je salaris, je collega’s en je werk zijn bekend. Wordt je er nog blij van? Ga je op safe? Of durf jij de uitdaging aan te gaan? Onderzoeken wat je echt wil? En daar actie op ondernemen. Veilig vanuit je huidige baan, via een loopbaantraject, dit kan dmv één op één gesprekken en binnenkort is het traject ook weer in een kleine groep mogelijk, zodat je samen kunt sparren. http://www.loopbaankompas.com/diensten/loopbaantraject/

Dagdromen
De meesten van ons hebben vandaag nog lekker een dagje vrij. Ga eens lekker voor zitten: waar wordt jij blij van en ben jij nog blij met jouw keuze van jouw werk? Ga er eens lekker over dagdromen. Ik ben benieuwd naar jouw idee en hoor het graag! Geniet van je dag!

foto van Loopbaankompas.