Even voorstellen

Ik ben Hélène van Hulzen, loopbaanadviseur en oprichter van Loopbaankompas loopbaanadvies-en coaching. foto helene

 

In de vakgebieden werving en selectie en arbeidsmarktcommunicatie ben ik in verschillende functies werkzaam geweest. Zowel de kant van een commercieel bureau als van de werkgever heb ik beide meegemaakt. Hierdoor ben ik zeer dicht betrokken geweest bij het complete sollicitatieproces en kan ik goed inspelen op de arbeidsmarkt. Ik wilde graag meer met de menselijke kant van het vak.

 

Belangrijk vind ik dat mensen niet alleen qua functie-eisen passen op een vacature, maar juist ook op persoonlijk vlak. De juiste persoon op de juiste plek. Het belangrijkste is dat er plezier is in het werk, zodat werk niet als werk aanvoelt, maar als een verlengde van je leven.

woordboom

Ik was op zoek naar verdieping in mijn opleiding en werkervaringen. Ik heb gekozen voor de Post HBO beroepsopleiding Loopbaanadviseur, deze heb ik gevolgd bij Vista Nova, School voor Coaching, loopbaan en leiderschap. Hier heb ik veel geleerd tijdens de lessen en veel ervaring opgedaan tijdens de coachgesprekken, intervisie en supervisie.

 

Daarnaast heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van NLP, HRM, mobiliteit, arbeidsmarktcommunicatie en Social Media. De opleiding Arbeidsrecht heb ik gedaan bij ARTRA arbeidsmarkttrainingen. En een training bij Meurs Q1000 gevolgd over Competentiegericht en Gedragsgericht Interview, STAR training interview techniek en afname van de capaciteitentest, persoonlijkheidstest, assessment.

 

Het up to date houden van mijn kennis doe ik door continue volgen van scholing over verschillende onderwerpen. Mijn advies-en coach ervaringen deel ik met een intervisiegroep, om elkaar scherp te houden en te blijven ontwikkelen.