Referenties

In de afgelopen periode is aan cliënten gevraagd of ze iets over hun ervaringen met Loopbaankompas willen delen.

 

Hier leest u wat anderen zeggen:

 

Loopbaankompas 5 out of 5 based on 6 ratings. 6 user reviews.
Loopbaankompas
Ik heb Hélène leren kennen als loopbaancoach. Ik heb het traject bij haar gevolgd en ben zeer tevreden. Het koersonderzoek is volledig en goed onderbouwd. Ik heb geleerd beter naar mezelf te kijken en voor mezelf te kiezen. Het was niet altijd even gemakkelijk, maar ik heb grotendeels met plezier aan de opdrachten gewerkt. De gesprekken waren duidelijk, informatief, sociaal inlevend.
5 out of 5 stars
Loopbaankompas
Ik heb bij Hélène het loopbaanadviestraject gevolgd. Hierdoor heb ik een beter beeld van mijzelf gekregen en concrete plannen gemaakt voor mijn toekomst. Haar enthousiasme tijdens de gesprekken inpireerde mij en de speelse opbouw van de gesprekken vond ik ook erg interessant. Verder was en is Hélène betrokken bij mijn persoonlijke situatie. Zo tipte zij mij over het bestaan van een vacature op Facebook die voor mij interessant zou kunnen zijn. Hierop heb ik gereageerd en ben per 1 augustus aangenomen als planner bij een thuishulporganisatie in Schiedam. Zo is dit traject een succes geworden.
5 out of 5 stars
Loopbaankompas
Ik heb Hélène leren kennen bij een sollicitatietraining van Werkstroom bij Werkplein Westland. Ik wist dat zij de opleiding Loopbaan coaching ging doen.
Toen ik zelf met een dilemma zat over wat de volgende stap in mijn loopbaan zou zijn, heeft ze mij geholpen door middel van een adviesgesprek om de juiste richting te kiezen. Door geduldig te luisteren, te sturen en te coachen kwamen we samen tot een oplossing van mijn dilemma. Hélène houdt je een spiegel voor, is flexibel en to the point en haalt het beste uit je.
5 out of 5 stars
Loopbaankompas
Onlangs heb ik via Skype een adviesgesprek met Hélène gehad.
Weer eens een andere manier om elkaar te spreken en zeker een effectieve.
Ik dacht dat ik toch een goed CV en een keurige brief had, maar het gesprek met Hélène heeft mij toch wel anders laten inzien.
Zij was goed voorbereid en had mijn info goed doorgenomen.
Her en der zaten zeker kleine punten van verbetering, zowel in mijn CV als in mijn brief. En niet alleen qua layout en font, maar ook zeker inhoudelijk. ik denk dat je het op den duur zelf niet meer goed ziet en dan is een frisse blik met een hoop ervaring zeker een aanrader.
Ik kan het dan ook iedereen aanmbevelen om een dergelijk gesprek met Hélène te plannen. Je wordt er zeker wijzer van en krijgt weer nieuwe inzichten. En daardoor ook meer kans op een nieuwe baan.
5 out of 5 stars
Loopbaankompas
Hélène heb ik leren kennen als een zeer kundige, vakbekwame loopbaancoach. Zij heeft mij dmv haar uitgebreide koersonderzoek inzicht gegeven in verschillende kanten van mezelf. Ze neemt je op een warme maar professionele manier mee in de mogelijkheden die in jezelf zitten en stimuleert je hiermee aan de slag te gaan. Dankzij Hélène en het aan te bevelen onderzoek heb ik het vertrouwen gevonden een stap in de richting van mijn nieuwe toekomst te zetten.
5 out of 5 stars
Loopbaankompas
Een professioneel luisterend oor, een heldere kijk. Dit gevolgd door nuttige en bruikbare adviezen. Ik heb geleerd mezelf te presenteren en mijn sterke punten naar voren te brengen.
5 out of 5 stars